KABUKI official website

Kabuki : a wonder of Japanese Culture

KABUKI's News

Kabukiza TheatreMarch 3 ,2018

Time Schedule : Kabukiza (Tokyo) March 2018

Time Schedule
Kabukiza (Tokyo) 2018
March 3 (Sat) - March 27 (Tue), 2018

Matinee / from 11:00am

Performance Time
KOKUSEN'YA KASSEN
[ The Battles of Coxinga ]
11:00 am - 12:33 pm
30 minute intermission
MEOTO DŌJŌJI
[ Male and Female Dōjōji ]
1:03 pm - 1:57 pm
20 minute intermission
SHIBAHAMA NO KAWAZAIFU
[ The Leather Purse of Shibahama ]
2:17 pm - 3:00 pm
10 minute intermission

3:10 pm - 3:24 pm

the Evening show / from 4:30pm

Performance Time
OSOME HISAMATSU UKINA NO YOMIURI
[ The Love Story of Osome and Hisamatsu ]
4:30 pm - 5:15 pm
30 minute intermission
KANDA MATSURI
[ The Kanda Festival ]
5:45 pm - 6:05 pm
15 minute intermission
TAKI NO SHIRAITO
[ The Water Magician ]
6:20 pm - 6:40 pm
10 minute intermission

6:50 pm - 7:30 pm
10 minute intermission

7:40 pm - 8:50 pm