KABUKI official website

Kabuki : a wonder of Japanese Culture

KABUKI's News

Minamiza TheatreOctober 31 ,2018

Time Schedule : Minamiza (Kyoto) November 2018

Time Schedule
Minamiza (Kyoto) 2018
November 1 (Thu) - November 25 (Sun), 2018

Matinee / from 10:30 AM

Performance Time
KENUKI 10:30 am - 11:35 am
20 minute intermission
RENJISHI 11:55 am - 12:45 pm
30 minute intermission
FŪINKIRI 1:15 pm - 2:30 pm
20 minute intermission
GOZONJI SUZUGAMORI 2:50 pm - 3:30 pm

the Evening show / from 4:30 PM

Performance Time
KOTOBUKI SOGA NO TAIMEN 4:30 pm - 5:15 pm
15 minute intermission
KŌJŌ 5:30 pm - 5:45 pm
30 minute intermission
KANJINCHŌ 6:15 pm - 7:30 pm
15 minute intermission
KARI NO TAYORI 7:45 pm - 8:50 pm