KABUKI official website

Kabuki : a wonder of Japanese Culture

KABUKI's News

Minamiza TheatreJune 1 ,2019

Time Schedule : Minamiza (Kyoto) June 2019

Time Schedule
Minamiza (Tokyo) 2019
June 2 (Sun) - June 26 (Wed), 2019

Matinee / from 11:00 am

  Performance Time
NARUTO 11:00 am - 0:15 pm
30 minute intermission
  0:45 pm - 1:40 pm
20 minute intermission
  2:00 pm - 2:45 pm

The Evening show / from 4:00 pm

  Performance Time
NARUTO 4:00 pm - 5:15 pm
30 minute intermission
  5:45 pm - 6:40 pm
20 minute intermission
  7:00 pm - 7:45 pm

The Evening show / from 6:00 pm *June 10(Mon) Only

  Performance Time
NARUTO 6:00 pm - 7:15 pm
30 minute intermission
  7:45 pm - 8:40 pm
20 minute intermission
  9:00 pm - 9:45 pm