KABUKI official website

Kabuki : a wonder of Japanese Culture

KABUKI's News

Kabukiza TheatreJanuary 2 ,2018

Time Schedule : Kabukiza (Tokyo) January 2018

Time Schedule
Kabukiza (Tokyo) 2018
January 2 (Tue) - January 26 (Fri), 2018

Matinee / from 11:00am

Performance Time
HAKONE REIGEN CHIKAI NO ADAUCHI
[ The Miracle at Hakone ]
11:00am - 12:10pm
30 minute intermission
SHICHIFUKUJIN
[ The Seven Gods of Good Fortune ]
12:40pm - 12:57pm
20 minute intermission
KURUMABIKI - From SUGAWARA DENJU TENARAI KAGAMI
[ The Fight Over the Carriage - From Sugawara and the Secrets of Calligraphy ]
1:17pm - 1:47pm
15 minute intermission
TERAKOYA - From SUGAWARA DENJU TENARAI KAGAMI
[ The Village School - Sugawara and the Secrets of Calligraphy ]
2:02pm - 3:27pm

The Evening show / from 4:30pm

Performance Time
SUMŌBA - From FUTATSU CHŌCHŌ KURUWA NIKKI
[ The Sumō Match - From Two Butterflies in the Pleasure Quarters ]
4:30pm - 5:22pm
25 minute intermission
SHŪMEI HIRŌ KŌJŌ
[ Stage Announcement Commemorating the Name Succession ]
5:47pm - 6:12pm
30 minute intermission
KANJINCHŌ
[ The Subscription Scroll ]
6:42pm - 7:55pm
15 minute intermission
AIOI JISHI
[ The Intimate Lions ]
MITSU NINGYŌ
[ The Three Dolls ]
8:10pm - 8:55pm